search Box

Home » » Kara Para Aşk 1.Bölüm Fragmanı izle

Kara Para Aşk 1.Bölüm Fragmanı izle



Atv de daha başlamadan büyük ses getiren "Kara Para Aşk izle" dizisi 1. Bölüm ün yayınlanma kararı 12 Marta alınması aslında en uygunu olduğunu belirtmek istiyorum. En uygun olmasının nedeni ise bir dizinin en önemli bölümü, 1.Bölüm'ü olduğu aşikardır, eğer 1.Bölüm de ne kadar izlenim bırakırsa dizinin devamıda böyle geleceğini düşünüyorum. "Kara Para Aşk" ekibi en uygun zamanı 12 Mart belirleyerek bize daha kusursuz bir yapım sunmak için biraz daha zamana ihtiyaç olduklarını belirtiler. Bu bizim için her ne kadar da sabırsızlık olsa da, dizimiz için artık 1 haftalık daha fedakarlık yapmamız gerektiğini söylemek istiyorum.   Fragmanlarından da gördüğümüz üzeri dizimizin başlangıcı Roma'da geçecektir.
Elif ve ailesinin kısa sürelik mutlu, mesut hayatını gördükten sonra yaşanan olaylar İstanbul ve Van arasında gerçekleşecek ve işler Van'da, bağlanacaktır. Diğer yandan ise görsellikten bahsetmek istiyorum, efektleri incelediğimiz üzeri 10 üzerinden 10, diğer yandan ise mekanları da çok büyük dikkat çekiyor, zaten sırf mekanlarına ayrılan maliyet  dudak uçuklatacak cinsinden olduğunu daha önce bahsetmiştik.  Şimdik birazda 1.Bölümün de ki sahneleri aktarmak istiyoruz. Öncelikle bir Polis tanıyacağız, ülkesi ve insanların için her türlü fedakarlığı yapan bir Polis Amir'i Ömeri göreceğiz. Normal bir hayat süren Ömer, yaptığı işlerden sonraki başarısı ve insanlara yararı onun için en büyük mutluluğuydu, tam bir meslek aşkıydı onunki. Van İl Emniyet tarafından saygı görülen, sevilen bir insandı.



Bir de başka hayata ait olan varlıklı bir aileyi tanıyacağız. Ahmet Denizer, Denizer Holdingin yönetim kurulu başkanı ve sıradan ailesi olan, lüks hayatı yaşıyan birisiydi. Hayatta en çok Elif, kızını sever ve asla onun başkalarına muhtaç olmayacağını ve güçlü bir insan olması yönünü hep kendine benzetirdi. Yaşadığı bazı zorluklar ve çevirdiği kirli işler birden açığa çıkınca tüm ailesi de tehlike altında kalarak Roma'yı, terk edip Türkiye'ye, yerleşmek zorunda kalacaklardır. Bundan sonra maceraya başlayıp bir esrarengiz cinayet tüm hayatları birleştirmeye başlayacaktır. Bu cinayet tüm Denizer ailesini etkileyip ve onların tüm hayatını cehenneme çevirecektir. Bu cinayeti de Van il Emniyet Komiseri Ömer, görevini alacak ve bu olayı çözemedik ce kafayı yiyecek, bu uğurda çok sırlar, aşklar ve düşmanlıklar oluşacaktır. 12 Martı merakla bekliyoruz.

Kara Para Aşk Fragmanı izle, Kara Para Aşk izle, Kara Para Aşk 1.Bölüm Fragmanı izle, Kara Para Aşk 1.Bölüm izle
Share this article :

Yorum Gönder