search Box

Home » » Kardeş Payı 1.Bölüm Fragmanı izle

Kardeş Payı 1.Bölüm Fragmanı izle


Kardeş Payı dizisine Behzat Ç. transfer Ahmet Kural ve Murat Cemcir Seda Bakan'ı paylaşacaktır
Ekranların en çok izlenen iki yapımından birbirine transfer Ahmet Kural ve Murat Cemcir Seda Bakan'ı paylaşacak. İşte Kardeş Payı dizisine oyuncu kadrosunu.


Ekranların en çok izlenen iki yapımından birbirine transfer Ahmet Kural ve Murat Cemcir Seda Bakan'ı paylaşacak. İşte Kardeş Payı dizisine oyuncu kadrosunu. İşler Güçler dizisiyle büyük beğeni kazanan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yeni dizisi Kardeş Payı'nın çekimleri başladı.
kardeş payı murat cemcir ahmet kuralAhmet Kural ve Murat Cemcir, Selçuk Aydemir’in yazıp yöneteceği “Kardeş Payı” adlı dizide rol alacak. İki mucit kardeşin hikayesi üzerine kurulu dizi, mart ayında Star TV’de başlayacak.

BEHZAT Ç'DEN TRANSFER

Behzat Ç. dizisinden tanıdımız güzel oyuncu Seda Bakan, İşler Güçler ekibinin yeni dizisi Kardeş Payı'nda rol alacak. Seda Bakan'ın rolü hakkında henüz bilgi verilmedi.

İŞLER GÜÇLER SÜRPRİZİ

İşer Güçler'de rol alan birşok oyuncunun yeni dizi Kardeş Payı'nda da rol alacağı öğrenildi. İşler Güçler'de yapımcı rolüyle büyük beğeni kazanan Şinasi Yurtsever, Kardeş Payı dizisinden ilk fotoğrafı Kardeş Payı Şinasi YurtseverTwitter'dan paylaştı.

Kardeş Payı dizisinin senaryo ve reji ekibinin de İşler Güçler'le aynı olacağı öğrenildi.
Kardeş Payı Fragmanı izle, Kardeş Payı izle, Kardeş Payı 1.Bölüm Fragmanı izle, Kardeş Payı 1.Bölüm izle
Share this article :

Yorum Gönder